35cm hosszú, 1 karikás kisgyerek alsószoknya, abroncs, lépéskönnyítő - Ø40cm

Saját készítésű Anyaga: merevített tüll, vékony műanyag karikával, a derékrész elasztikus gumipánt Derékbősége: 40cm, kihúzva: 60cmTeljes hossza:…
3 999 Ft
Készlet: 3 db Max. rendelhető 3 db

Saját készítésű

Anyaga: merevített tüll, vékony műanyag karikával, a derékrész elasztikus gumipánt

Derékbősége: 40cm, kihúzva: 60cm
Teljes hossza: kb. 35cm

Az abroncs átmérője: kb. 40cm

A karika vékony, így inkább könnyű ruhákhoz való, valamint kis átmérője miatt lépéskönnyítőnek ajánljuk, mivel ezzel a ruha nem hercegnő hatású lesz, hanem A vonalú.

A karika nem zárt, így kisebb méretre is állítható, valamint a könnyebb tárolást segítve ki is vehető.

 

Szállítás

Személyes átvétel - Budapest 3. kerület


Átvételi helyszín: 1033 Budapest, Kaszásdűlő utca 5. (Az átadás a lépcsőház bejáratnál az utcafronton történik.) Az átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges: H-P 18:00-20:00 között. Sz 13:00-17:00 között. Online kereskedelem vagyunk, így a helyszínen nézelődni nincs lehetőség. Fizetési mód készpénzben!

Ajánlott levél postán maradóként - Előre utalással


Kisebb termékek esetén válaszható, mely becsomagolva meghaladja a 2,4cm-t vastagságot, max. súlya 500g. Az általad megadott Postahivatalra kézbesítik a csomagot, ahol személyigazolvánnyal vehető át. A csomag érkezéséről nem kapsz értesítést, de feladás után megküldjük a küldeményazonosítót, mellyel nyomon követheted a Posta.hu oldalon. Szállítási idő feladást követően általában 3-5 munkanap. Őrzési idő 10 naptári nap. A feladás előre utalás után történik.

Szállítási díj: 1 700 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata - Előre utalással


Térképes keresővel választhatod ki a célautomatát. Szállítási idő feladást követően kb. 2-4 nap. Az átvételre 4 naptári nap áll rendelkezésedre, melyhez sms-ben vagy viber-en és email-ben kapod a nyitókódot. A feladás előre utalás után történik.

Szállítási díj: 1 500 Ft
PostaPont

MPL csomagautomata - Előre utalással


Térképes keresővel választhatod ki a hozzád legközelebb eső MPL célautomatát. Szállítási idő feladást követő 48 óra. Az átvételre 2 nap áll rendelkezésedre, melyhez sms-ben és email-ben kapod a nyitókódot. A feladás előre utalás után történik.

A termék súlya 0.15 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
PostaPont

PostaPont átvétel (MOL, Coop) - Előre utalással


Térképes keresővel választható ki a számodra legkedvezőbb PostaPont átvételi helyszín: MOL, Coop üzlet, Posta, Postapont Plusz pont, Media Markt üzlet, Trend Maker üzlet. Szállítási idő feladást követően max 48 óra. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítenek. A feladás előre utalás után történik.

A termék súlya 0.15 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 000 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás futárral - Előre utalással


A futár házhoz/megadott címre kézbesíti a csomagot. 98%-ban a feladást követő munkanapon megérkezik, max. 48 órán belül. A kézbesítésről email-ben kapsz tájékoztatást. A feladás előre utalás után történik. Az első sikertelen kézbesítési kísérlet esetén másnap ismételt kézbesítés történik. A második sikertelen kézbesítési kísérlet után, a legközelebbi postahivatalba helyezik el a küldemény, ahol 5 napig őrzik azt. A címzett erről értesítést kap.

A termék súlya 0.15 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 000 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Házhoz szállítás futárral - Utánvétellel


A futár házhoz/megadott címre kézbesíti a csomagot. 98%-ban a feladást követő munkanapon megérkezik, max. 48 órán belül. A kézbesítésről email-ben kapsz tájékoztatást. Az ár tartalmazza a szállítási és utánvétel díjat is. A csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni a rendelés értékét és a szállítási díjat is. Az utánvételes szállítási mód 5000Ft-ot meghaladó kosárérték esetén választható.

A termék súlya 0.15 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 3 000 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek