Rólunk

Köszöntünk a Lovaskate Webshopban
 
A Lovaskate név mögött egy családi vállalkozás rejlik, mely már több mint 20 éve foglalkozik kereskedelemmel, ám ez csak kis szelete a nagy egésznek.
 
Örömünket leljük az alkotásban, ezért kínálatunkban számos általunk megálmodott és elkészített terméket találsz.
 
Termékeink többsége az ESKÜVŐ köré épül, egy olyan esemény köré, melynek emléke végigkísér egy éléten át.
 
Mi vagyunk azok, akik teljessé teszik a Menyasszony, a Vőlegény, a Koszorúslányok vagy a vendégek megjelenését.
 
Kiegészítők, melyek apró szerepet kapnak a Nagy napon, hiányuk mégis nagy gondot okozhat. (harisnyakötő, gyűrűpárna, szütyő, ékszer, dekorációs kellékek)
 
Amennyiben egyedi, személyre szabott kiegészítőt készíttetnél, fordulj hozzánk bizalommal, Mi szívesen elkészítjük Neked!
 
Az esküvői kiegészítők mellett foglalkozunk fehérneműk készítésével, kötények, konyharuhák, ajándéktasakok varrásával és megtalálsz rengeteg DIY (do it yourself) hobbi kelléket is, amennyiben saját magad készítenéd el lakásdekorodat, ajándéktárgyaidat, ruhádat. Találhatsz még néhány otthoni kiegészítőtünnepi dekorációt és ruházatot is.
 
***** 
 
Vállalkozásunknak két weboldalával is találkozhatsz, melyek a két, egymástól külön álló és működő telephelyét képviselik.
 
lovaskate.hu a komáromi telephelyünk (és székhelyünk). Ott készülnek termékeink, így egyedi rendeléseket itt tudunk felvenni és átadni.
 
A lovaskate-budapest.hu a Budapesten található kisebb raktárunk készletét hivatott értékesíteni és átadni. Itt egyedi rendeléseket nem tudunk felvenni vagy átadni, termékeink csak az adatlapon megadott paraméterekkel vásárolhatók meg, változtatni/alakítani nem tudunk rajtuk!
 
A két weboldalunk kínálata hasonló, ám számos termék csak az adott telephelyen érhető el, így érdemes mindkét oldalunkon szétnézni.
Fontos hangsúlyoznunk, hogy árukészleteinket nem tudjuk együtt postázni!
 
Amennyiben kérdés merülne fel Benned, keress minket bizalommal a lovaskate.webshop@gmail.com címre írva!
 
  
 
Kellemes nézelődést kívánunk!
 
"Légy akár menyasszony, divatőrült, ünnepekért rajongó
 vagy kreatív elmével megáldott, 
Válaszd a Lovaskate Webshopot!"