Egyedi rendelések

Kedves Látogató! 

Számos terméket mi magunk készítünk, legyen szó akár menyasszonyi, akár hétköznapi kiegészítőkről.
 
A Webáruházakban található termékek többsége kérhető méretre varrva, más színben, más fazonban vagy egyéb módosításokkal is.
 
Nagy örömmel fogadjuk az olyan megkereséseket is, amikor egy teljesen új, készletünkben nem található darabot szeretnének készíttetni, legyen szó akár fátyolról, alsószoknyáról, fehérneműről stb.
 
 

Mit kínál Budapesti Webshopunk?

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy minden termékünk Komáromban készül.

A Budapesti Webshopunk csak is 3. kerületben található telephelyünk készletének árusításával foglalkozik.

Az itt megvásárolt terméket átalakítani, azokon módosítani/változtatni NEM tudunk, kizárólag az adatlapon feltüntetett méretben/színben/variációban kérhető!

A Budapesti Webáruházunkban módosítási igénnyel leadott rendeléseket csak abban az esetben tudjuk teljesíteni, ha önmagában (1 féle tétel) kért termék, vagy Komáromi Webáruházunkban is megvásárolható termékkel van együtt rendelve és szállítással (nem budapesti személyes átvétellel) kéri a vevő.

Hogyan tudsz egyedi megrendelést leadni?

- Amennyiben olyan terméket vásárolnál (pl. köntös, fehérnemű), ami szerepel kínálatunkban, de más méretben/színben szeretnéd, látogass el Komáromi Webshopunkba, ahol pár kattintással kiválaszthatod a számodra megfelelőt és le is adhatod a rendelést mindenféle egyeztetés nélkül.

- Ha kínálatunkban nem találod a számodra megfelelő darabot, de minket szeretnél megbízni az elkészítésével vagy tanácsot szerenél kérni, egyszerűen csak írj nekünk a lovaskate.webshop@gmail.com címre! Leveledben írj meg minden fontos információt, ami segítségünkre lehet, legyen az méret, szín, fazon, határidő, szállítás (csatolhatsz fotót vagy linket is az elképezlésedről, ha van) és mi a lehető leghamarabb válaszolunk.